Nieuws- en persberichten

07okt

Stappen we over 10 jaar nog net zo vanzelfsprekend in de auto?

Stappen we over 10 jaar nog net zo vanzelfsprekend in de auto?

Dat valt nog te bezien, denken verschillende partijen die zich bezighouden met mobiliteit. Welke slimme oplossingen gaan we gebruiken en hoe krijg je gedragsverandering tot stand? Reizen van A naar B doen we misschien veel minder of anders en een persoonlijke mobiliteitsassistent in de vorm van een app is waarschijnlijk niet meer dan normaal. 

Er is veel te doen over het inrichten en faciliteren van de mobiliteit van de toekomst, kortgezegd MaaS (Mobility as a Service). De ontwikkelingen zijn in volle gang en dat levert interessante discussies op over de uitdagingen waar we op het gebied van mobiliteit mee te maken hebben. 

Podcasts

In deze reeks van 3 podcast afleveringen gaat Annette van Soest (voormalig BNR-presentatrice) met ANWB, ALD Automotive, Gemeente Amsterdam en NXP in gesprek over het belang van data en samenwerking. Ook privacy rondom data en de (on)mogelijkheden van data komen uitgebreid aan bod. En hoe belangrijk is de samenwerking van mobiliteitspartijen van de toekomst? Je hoort het allemaal in deze reeks. 

Wij wensen je veel luisterplezier. Heb je vragen of wil je meer weten of hoe MaaS voor jouw mobiliteitsbeleid kan werken? Neem gerust contact met ons op, onze mobility consultants staan je graag te woord. 

Blijf op de hoogte

Volg ons nu op LinkedIn en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de mobiliteitsmarkt.

Blijf op de hoogte

Blijf ook op hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van autoleasing, mobiliteit en modern werkgeverschap.