Nieuws- en persberichten

17jul

Ford en ALD Automotive introduceren Ford Fleet Management

Ford en ALD Automotive introduceren Ford Fleet Management

ALD Automotive heeft met Ford een internationale overeenkomst getekend voor de realisatie van een geïntegreerde leasing- en wagenparkbeheeroplossing voor Europese klanten. Dit wordt onder de naam Ford Fleet Management in heel Europa aangeboden. 

Ford Fleet Management biedt voortaan personenauto’s en bedrijfswagens van Ford op drie manieren aan: via het dealernetwerk van Ford, via direct contact en via digitale platforms. Zo werken ALD Automotive en Ford samen aan de ontwikkeling van een concurrerend aanbod met betrekking tot geïntegreerde leasing en wagenparkbeheer.

De nieuwe dienst maakt gebruik van het diepgaande inzicht van beide partijen in klanten, hun product- en mobiliteitsdiensten en het omvangrijke dealernetwerk om op die manier de inzet van voertuigen te optimaliseren. Ford brengt zijn productexpertise en ervaring met connectiviteit van voertuigen in en ALD Automotive zijn wereldwijde knowhow op het gebied van full-service leasing en wagenparkbeheer.

Ford Fleet Management is vanaf komend najaar actief in Groot-Brittannië, onder voorbehoud van goedkeuring door de relevante autoriteiten. Andere geselecteerde markten volgen hierna. Het initiatief vormt een nieuw hoofdstuk in de langdurige relatie van ALD Automotive en Ford waarbij ALD Automotive al meer dan 15 jaar Ford Lease Services levert in Europa.

“De nieuwe onderneming Ford Fleet Management is een belangrijke stap in het versterken van onze positie als Europa’s bestverkochte bedrijfswagenmerk en geeft ons nieuwe kansen om onze klanten via wagenparkbeheer te ontzorgen”, aldus Stuart Rowley, president van Ford Europa. “Met de ervaring van ALD Automotive in de full-service leasingmarkt, biedt Ford Fleet Management one-stop shopping voor onze klanten. Dat bespaart ze tijd en geld zodat ze hun bedrijf efficiënter kunnen inrichten.”

“ALD Automotive is verheugd het bereik van zijn diensten met Ford uit te breiden. Dit zal vooral de ontwikkeling van full-service leasing voor bedrijfswagens in Europa een impuls geven”, aldus Tim Albertsen, CEO van ALD Automotive. “Dit initiatief, dat onze koppositie in het full-service autolease-segment in Europa benut, weerspiegelt ons vermogen om langdurige leasingpartnerschappen aan te gaan en het is een natuurlijk verlengstuk van onze succesvolle relatie met Ford.”

Blijf op de hoogte

Volg ons nu op LinkedIn en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de mobiliteitsmarkt.

   

Blijf op de hoogte

Blijf ook op hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van autoleasing, mobiliteit en modern werkgeverschap.