Nieuws- en persberichten

07apr
2020

De 10 populairste leaseauto’s van het afgelopen kwartaal

Ben je benieuwd wat de populairste leaseauto’s waren in het eerste kwartaal van dit jaar? Misschien zit je nog in de oriëntatiefase en kan deze lijst je helpen bij het maken van je keuze. Wij doken opnieuw in onze data en zetten de tien populairste leaseauto’s van het afgelopen kwartaal voor je op een rij.

Het zijn opnieuw de ‘usual suspects’ die in de top-10 te vinden zijn. Bovenaan de lijst vind je dit keer de Tesla Model 3 die de Renault Mégane Estate heeft ingehaald. Met een nummer 3-positie blijft de Skoda Octavia Combi nog steeds een echte leasetopper. De Volvo V60 is een populair model en is nog steeds in de top-10 te vinden. Dit geldt ook voor de Volkswagen Golf.

Verder zien we maar liefst zes stationwagens in de lijst terug; het blijft een populaire uitvoering voor leaserijders die ruimte en comfort waarderen, bijvoorbeeld om erop uit te gaan met het gezin.

Bekijk de volledige lijst hieronder:
 

1

Tesla Model 3

2

Renault Mégane Estate

3

Skoda Octavia Combi

4

Tesla Model S

5

Renault Clio Estate

6

Volkswagen Golf

7

Volkswagen Passat Variant

8

Peugeot 308 SW

9

Volvo V60

10

Volvo V40

 

Benieuwd of ALD Automotive je kan helpen bij het kiezen van de juiste leaseauto? Neem dan contact op met een van onze leasing consultants via +31 20 658 70 00.

Blijf op de hoogte

Blijf ook op hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van autoleasing, mobiliteit en modern werkgeverschap.