Nieuws- en persberichten

18mrt

ALD Automotive dienstverlening en COVID-19 (Coronavirus)

ALD Automotive dienstverlening en COVID-19 (Coronavirus)

In deze uitdagende en onzekere tijden blijft ALD Automotive je ondersteunen zoals je gewend bent. Je vaste contactpersoon bij ALD Automotive staat klaar om je te adviseren bij het maken van keuzes rondom je wagenpark. Onze Driver Care collega’s staan paraat voor vragen over je leaseauto. Kortom, aan onze dienstverlening verandert niets.

We volgen de ontwikkelingen rondom COVID-19 (het Coronavirus) op de voet en volgen de instructies van het RIVM en de overheid op. Dat betekent dat vrijwel alle collega’s bij ALD Automotive vanuit huis werken, met uitzondering van die functies waarbij fysieke aanwezigheid noodzakelijk is. Gelukkig zijn we al gewend aan werken op afstand en zul je daar als klant en leaserijder niets van merken.

We zijn ervan overtuigd dat we de nodige maatregelen hebben getroffen om onze bedrijfscontinuïteit zeker te stellen en tegelijkertijd de veiligheid van onze teams, klanten en partners te waarborgen. De situatie vereist weliswaar beperkingen met betrekking tot persoonlijke ontmoetingen, maar we willen je ervan verzekeren dat onze medewerkers volledig beschikbaar blijven voor support.

Heb je vragen over je wagenpark, je leaseauto of de huidige situatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Bekijk ook 

De meestgestelde vragen over COVID-19 en je leaseauto.

De meestgestelde vragen over COVID-19 en je mobiliteitsbeleid.

Blijf op de hoogte

Blijf ook op hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van autoleasing, mobiliteit en modern werkgeverschap.