Nieuws- en persberichten

02mrt

ALD Automotive leasing partner van Polestar

ALD Automotive leasing partner van Polestar

ALD Automotive en het nieuwe elektrische automerk Polestar gaan een internationale samenwerking aan. Hiermee wordt ALD verantwoordelijk voor alle white label full-service leasecontracten van Polestar in Nederland, België, Duitsland en Engeland.

Vanaf deze week kunnen klanten het elektrische volumemodel, de Polestar 2, als leaseauto online samenstellen en bestellen via een nieuw ontwikkeld digitaal platform. In eerste instantie door de particuliere klanten die de Polestar online gereserveerd hebben, snel daarna voor alle particuliere en zakelijke klanten. 

Digitale klantbeleving

“Polestar is een nieuw, innovatief merk. Niet alleen de auto, maar ook de dienstverlening en add-ons zoals de app, zorgen ervoor dat Polestar een nieuwe rijervaring wordt, aldus Mike Whittington, Sales Director van Polestar. “We zijn erg blij dat ALD, mede door hun digitale infrastructuur en expertise, een belangrijke bijdrage kan leveren bij de introductie van Polestar bij het grote publiek.” 

Pravin Chaturi, Sales Director Indirect ALD Automotive Nederland: “Via de app en de website kunnen geïnteresseerden kennismaken met Polestar. Wanneer zij kiezen voor Polestar leasing, dan neemt ALD Automotive het proces naadloos over. Er zijn allerlei looptijden mogelijk en alle stappen zijn volledig digitaal te doorlopen van kredietacceptatie tot aan het tekenen van het contract.” 

De Polestar 2 is voor particuliere klanten te leasen vanaf EUR 799,-*. Naar verwachting kunnen vanaf medio 2020 de eerste leaseauto’s bij klanten afgeleverd worden. 

Polestar 2

De Polestar 2 volgt op de succesvolle lancering van de Polestar 1, een Electric Performance Hybrid GT met een laag volume en de grootste elektrische actieradius van alle hybride auto's ter wereld. Polestar is gezamenlijk eigendom van Volvo Car Group en Zhejiang Geely Holding en biedt daarom specifieke technologische en technische synergiën met Volvo Cars. 

*Op basis van 36 maanden en 10.000 kilometer per jaar.

Blijf op de hoogte

Volg ons

Blijf ook op hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van autoleasing, mobiliteit en modern werkgeverschap.