Nieuws- en persberichten

18okt

Nieuwe Remarketinglocatie ALD Automotive in Vuren officieel geopend

Nieuwe Remarketinglocatie ALD Automotive in Vuren officieel geopend

De nieuwe remarketinglocatie van ALD Automotive in Vuren is gisteren officieel geopend. Deze volledig nieuwe vestiging vervangt de twee remarketinglocaties in Nieuwendijk en Meerkerk. De vestiging in Vuren is centraal gelegen, nabij het knooppunt A15 / A27. 

Meer dan 130 gasten waren getuige van de feestelijke opening van de vestiging die met 26.000 vierkante meter ruimte biedt voor de verkoop, verhuur en lease van ex-leaseauto’s. Jeroen Kruisweg, CEO bij ALD Automotive, is trots op het resultaat. “Er is bewust gekozen voor een nieuwbouwlocatie zodat we het helemaal op maat hebben kunnen inrichten. Hiermee investeren wij in de toekomst. We kunnen zo beter anticiperen op de verwachte groei in occasionverkoop. Bovendien is het een prachtige, representatieve locatie geworden”.

In Vuren zijn alle remarketingactiviteiten onder één dak gebracht. De vestiging biedt ruimte aan ruim 1.000 auto’s en het hele proces van het klaarmaken van het voertuig voor de verkoop, tot en met de daadwerkelijke verkoop, zal vanuit Vuren plaatsvinden. De vestiging is voorzien van een wasstraat, een fotostudio en meerdere inspectieruimtes. Op jaarbasis worden er meer dan 10.000 ex-leaseauto’s verkocht door ALD Automotive, voornamelijk aan handelaren. 

Tijdens de feestelijke opening werd onder de aanwezigen de allereerste auto vanuit deze locatie geveild voor 7.700 euro. De opbrengst hiervan gaat in zijn geheel naar het KWF. 

Blijf op de hoogte

Volg ons nu op LinkedIn en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de mobiliteitsmarkt.

Blijf op de hoogte

Volg ons

Blijf ook op hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van autoleasing, mobiliteit en modern werkgeverschap.