Nieuws- en persberichten

08okt

Zakelijke leasetoppers op een rij

Zakelijke leasetoppers op een rij

Bent u op zoek naar een (nieuwe) leaseauto? Of bent u gewoon een liefhebber van mooie auto’s? ALD Automotive heeft in elk geval weer een mooi overzicht van de meest populaire zakelijke auto’s gemaakt. Welk merk en model heeft uw voorkeur? 

Skoda Octavia Combi

De Skoda Octavia Combo is een echte leasetopper. Waarschijnlijk spreekt de auto zoveel mensen aan omdat het een ‘no-nonsense’ auto is. U zult niet nagekeken worden op de snelweg, maar ondertussen rijdt u wel een hele betrouwbare en representatieve auto. En het ontbreekt u aan niets aan extra opties. De Octavia Combi wordt vooral geprezen om zijn enorme laadruimte en tel daarbij op dat het een hele zuinige en vooral ook betaalbare auto is.  

Voor de liefhebbers: het lijkt  er op dat Skoda dit jaar nog met een nieuwe Octavia RS op de markt komt. De ruimte blijft, maar het model krijgt een iets sportiever uiterlijk. 

Volkswagen Polo

Afgelopen maand is deze auto op het Driving Business Evenement nog tot Zakenauto van het Jaar 2020 uitgeroepen. Het is een hele veelzijdige auto; hij ziet er goed uit en heeft een sportief karakter dat veel mensen erg aanspreekt. De Polo is bekroond met vijf sterren van Euro NCAP en dat is de maximale veiligheidsscore bij de crashtest. Laten we hopen dat u dat niet zelf hoeft uit te vinden, maar het is wel een veilig idee. Ondertussen gaat de auto ook gewoon lekker met zijn tijd mee. Het ontbreekt u aan niets - de standaard uitvoering is zelf luxer dan ooit!

Tesla Model 3 

Tijdens de Zakenauto van het Jaar-verkiezing kijkt de jury ook altijd naar de beste nieuwkomers. Dit jaar kwam Tesla Model 3 in deze categorie als winnaar naar voren. Het feit dat deze elektrische auto zo populair is heeft met name met het prijskaartje te maken. Niet dat deze Tesla ineens enorm goedkoop is. Maar wel minder duur dan de andere modellen die Tesla tot nu toe uitgebracht heeft. U rijdt in een prachtige, luxe auto met allerlei technische hoogstandjes. Zelf rijden is daarom ook nog te leuk in Tesla. In de file kunt u echter gebruik maken van de handige autopilot die ervoor zorgt dat u in uw baan blijft en gepaste afstand houdt van uw voorganger. 

Renault Megane Estate

De Renault Megane Estate is een heerlijke auto om mee op de weg gezien te worden. Zijn uiterlijk mag er zijn en er is veel ruimte! Daarom is het ook een ideale auto voor het gezin. En wanneer u de achterbank en passagiersstoel inklapt kan de auto als verhuiswagen dienst doen omdat u dan spullen met een lengte tot wel bijna 3 meter er in kwijt kunt. Los van alle bergruimte die de auto biedt, is de Megane Estate vooral een mooie auto waarbij ook goed nagedacht is over het ergonomische design. De auto is een goede mix van design en comfort.

Volvo V60

Eerlijk is eerlijk: Volvo staat met twee modellen tussen onze leasetoppers. Zowel de Volvo V40 als V60 doen het al jaren goed. De Volvo V40 wordt echter uit de productie gehaald. Daar komt op den duur wel weer een mooie opvolger voor, maar daar praten we u over bij als daar meer bekend over is! Nu zetten we de V60 even in de spotlight. Ook dit is  een auto met veel ruimte en vooral veel luxe opties. Ook is dit model er in een plug in variant, wat enorm kan schelen in het verbruik. Waarbij de V60 op 100 kilometer 6,9 liter benzine verbruikt, verbruikt hij in stekkerstand op dezelfde afstand slechts 1,8 liter. 

Blijf op de hoogte

Volg ons nu op LinkedIn en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de mobiliteitsmarkt.

Blijf op de hoogte

Volg ons

Blijf ook op hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van autoleasing, mobiliteit en modern werkgeverschap.