19sep

Nieuwe Tesla thuisbezorgd

Nieuwe Tesla thuisbezorgd

ALD Automotive is onlangs een samenwerking gestart met Autoafleveren.nl. ALD Automotive en Autoafleveren.nl bieden leaserijders een service, zodat zij niet zelf hun nieuwe Tesla in Tilburg hoeven op te halen bij aanvang van het leasecontract. De eventuele oude ALD-leaseauto wordt ook keurig mee terug genomen. De samenwerking betreft een pilot, maar zal bij succes mogelijk een vervolg krijgen.

De Tesla Model 3 is een van de meest populaire leaseauto’s van dit moment. Deze populariteit heeft de auto te danken aan de lage bijtelling die momenteel geldt op volledig elektrische voertuigen en het feit dat betaalbare elektrische modellen schaars zijn.

Automerken hebben over het algemeen een netwerk van dealerbedrijven, die de aflevering van een auto verzorgen. Tesla heeft dit niet, met als gevolg dat leaserijders hun nieuwe aanschaf zelf bij de productiehal in Tilburg moeten ophalen. “Om onze leaserijders tegemoet te komen in het eventuele ongemak dat dit met zich meebrengt is de samenwerking met Autoafleveren.nl ontstaan,” legt Lonneke van der Horst, Marketing & Strategy Director ALD Automotive uit.

Aflever- en inleverservice in één

Zodra de leaserijder bericht krijgt dat zijn nieuwe Tesla gereed staat in Tilburg, geeft hij of zij de afleverdetails door aan ALD Automotive. De Tesla’s worden opgehaald in Tilburg en vervolgens afgeleverd op ieder gewenst adres, zolang het binnen Nederland is. De aflevering wordt gedaan door een chauffeur met uitgebreide Tesla-kennis. De leaserijder kan eventueel de oude ALD-leaseauto meegeven aan de chauffeur, iets wat in de praktijk meestal bij de leverende dealer gebeurt.

Heeft u een Tesla bij ons besteld en wordt deze nog voor het eind van het jaar geleverd, dan nemen wij uiteraard contact met u op over de Tesla afleverservice.

Bel ons
+31 20 658 70 00

Blijf op de hoogte

Volg ons

Blijf ook op hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van autoleasing, mobiliteit en modern werkgeverschap.