Nieuws- en persberichten

19okt

ALD Automotive noteert 9% groei in stabiele leasemarkt test

ALD Automotive noteert 9% groei in stabiele leasemarkt test

Leasemaatschappij ALD Automotive noteert tot nu toe over 2015 een groei van 9% en komt daarmee boven de 25.000 voertuigen in Nederland.

Volgens Carel Bal, Managing Director van ALD Automotive, geeft vooral innovatie een belangrijke impuls aan de groei. ALD Automotive voegde onlangs als eerste grote leasemaatschappij de high speed e-bike toe aan het assortiment. De vlootovername van Munsterhuis Lease, private lease en uitbreiding van white label partnerships met automerken zijn andere belangrijke groeifactoren.

Bal verwacht door de nieuwe regelgeving rondom bijtelling dat de groei in de eerste maanden van 2016 stagneert om zich daarna weer te herstellen. “Op de langere termijn zien we vooral impact op de samenstelling van de Nederlandse leasevloot en een extra vraag ontstaan naar private lease. Onze verwachting is dat de zakelijke markt stabiel blijft en dat de particuliere markt sterk zal groeien.”

Het doel van ALD Automotive om door te groeien naar 30.000 contracten blijft daarom onveranderd. Carel Bal: ”Die groeidoelstelling gaan we realiseren door in te zetten op innovatie, nieuwe partnerships en een brede marktbenadering via merkdealers, persoonlijke verkoop en online”

Volg ons nu ook op Twitter en LinkedIn en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de mobiliteitsmarkt.

Blijf op de hoogte

Blijf ook op hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van autoleasing, mobiliteit en modern werkgeverschap.