Nieuws- en persberichten

30jun

ALD Automotive en Munsterhuise lease samen verder

ALD Automotive en Munsterhuise lease samen verder

Hoofddorp, 30 juni 2015 - Leasemaatschappij ALD Automotive en  Munsterhuis Lease slaan per 1 juli de handen ineen. Vanaf die datum brengt Munsterhuis Lease het operationele beheer van ruim 800 contracten onder bij leasemaatschappij ALD Automotive.

De samenwerking biedt schaalvoordelen voor beide partijen. Klanten profiteren daarvan, door het samenbrengen van lokale expertise en de faciliteiten van een wereldwijde speler. 

 “Voor Munsterhuis Lease is de samenwerking een kans om klanten een breder pakket mobiliteitsoplossingen aan te bieden, mét de persoonlijke service die klanten van Munsterhuis Lease gewend zijn”, aldus directeur Jochen Munsterhuis.

Voor ALD Automotive past de samenwerking in de groeistrategie van autonome groei, waar mogelijk aangevuld met overnames. Algemeen directeur Carel Bal: “Onze kernwaarden passen goed bij elkaar. De expertise en faciliteiten van ALD Automotive sluiten perfect aan bij de kennis en het netwerk van Munsterhuis Lease, dat zo stevig geworteld is in het oosten van het land. En ook hier bleek onze expertise in het aanbieden van “whitelabel” leasediensten doorslaggevend voor de samenwerking ”.

De naam Munsterhuis Lease blijft bestaan en ook het verkoopkantoor in Hengelo wordt gehandhaafd. Lopende contracten lopen gewoon door waardoor de klanten van Munsterhuis Lease in praktijk niet veel zullen merken van de nieuwe samenwerking.

Volg ons nu ook op Twitter en LinkedIn en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de mobiliteitsmarkt.

Blijf op de hoogte

Blijf ook op hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van autoleasing, mobiliteit en modern werkgeverschap.