Nieuws- en persberichten

17sep
2015

High speed e-bike verovert leasemarkt

High speed e-bike verovert leasemarkt

Lelystad, 17 september 2015 – Met de e-bike race op het circuit van Lelystad viert ALD Automotive vandaag de introductie van de high speed e-bike voor hun leaserijders. Het is hiermee de eerste grote leasemaatschappij die de zogenaamde speed-pedelec aan het assortiment toevoegt.

ALD Automotive verwacht de komende jaren een afname van enkele honderden e-bikes. Volgens de leasemaatschappij is de high speed e-bike de ideale oplossing voor het verduurzamen van het woon- werkverkeer en zal deze een belangrijke plek in het zakelijk verkeer krijgen. Het leasen van een speed-pedelec kan vanaf 99 Euro per maand.

In Lelystad streden vijftig deelnemers onder leiding van bekende team captains als Leontien van Moorsel, Frits Sissing, Jeroen Nieuwenhuize, Evelien Bosch en Vivienne van den Assem om wie de snelste e-bike racer werd. Winnaar van de e-bike race werd INSERT NAAM. Hij/zij kan een jaar lang gebruik maken van de Stromer e-bike.

Stromer e-bike 

ALD Automotive heeft ervoor gekozen de Stromer e-bike aan het assortiment toe te voegen. Dit is een sportief vormgegeven e-bike van Zwitserse makelij die inmiddels verschillende internationale fiets- en designprijzen heeft gewonnen. De e-bike is uitgerust met een high tech lithium accu geïntegreerd in het frame. De kracht van de fietser op het pedaal wordt via een sensor doorgegeven aan de motor die er voor zorgt dat je moeiteloos 45 kilometer per uur fietst. Een duurzaam en tijdsefficiënt alternatief voor woon-werkverkeer, maar ook een antwoord op parkeer- en fileproblemen. ALD Automotive mag de Stromer een halfjaar lang exclusief aanbieden. Hiervoor is een partnership aangegaan met QicQ, de Nederlandse importeur van de speed-pedelec.


Tip: wilt u meer weten over de regelgeving, fiscale voordelen en de visie van de ANWB op de e-bike? Download dan gratis ons whitepaper.

 

Volg ons nu ook op Twitter en LinkedIn en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de mobiliteitsmarkt.

Blijf op de hoogte

Blijf ook op hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van autoleasing, mobiliteit en modern werkgeverschap.