Nieuws- en persberichten

06mei

ALD Automotive doet proef met Tank app voor leaserijders

ALD Automotive doet proef met Tank app voor leaserijders

ALD Automotive en Ease2pay zijn een pilot gestart onder zakelijke en particuliere leaserijders, om het tankproces nog makkelijker te maken door het betalen te vereenvoudigen met een Tank app. De eerste gebruikerservaringen met de Ease2pay app zijn heel positief.

Geen pas meer 
Voor het gebruik van een tankpas bij de kassa is het nodig veel informatie te onthouden; de kilometerstand, de pincode, het pompnummer. De Ease2pay app maakt het mogelijk om mobiel, snel en makkelijk vanuit je auto te betalen. Gebruikers van de app hoeven alleen maar uit te stappen om te tanken. Aangekomen bij het tankstation herkent de app de locatie. De klant selecteert in de app het pompnummer, vult de kilometerstand vanachter het stuur in en betaalt vervolgens direct in de app. 

Digitaal contact
ALD Automotive is constant op zoek naar innovatieve oplossingen die helpen bij het ontzorgen van leaserijders. Het digitaliseren van diensten speelt hierbij een grote rol. ALD Automotive doet dit door vooral diensten te bieden die dagelijks relevant zijn voor leaserijders. Tanken is daarin een hele logische stap en vanuit die relevantie kunnen er eenvoudig nieuwe diensten worden toegevoegd zoals mobiel betalen voor parkeren. De leasemaatschappij richt zich met deze dienst vooral op de private lease gebruikers, zelfstandigen en MKB-klanten.

Geen plastic versturen
Een ander voordeel van een app is dat er geen handeling van plastic meer is. Leaserijders kunnen gelijk bij ontvangst van de nieuwe leaseauto de app installeren en tanken. Er hoeft geen plastic pas meer te worden verstuurd en dit is natuurlijk ook beter voor het milieu. 

Blijf op de hoogte

Volg ons nu op LinkedIn en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de mobiliteitsmarkt.

Blijf op de hoogte

Volg ons

Blijf ook op hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van autoleasing, mobiliteit en modern werkgeverschap.