01apr

ALD Automotive bouwt nieuwe remarketinglocatie in Vuren

ALD Automotive bouwt nieuwe remarketinglocatie in Vuren

ALD Automotive gaat de twee huidige remarketingvestigingen in Nieuwendijk en Meerkerk vervangen door één grote vestiging in Vuren. Het 26.000 m2 tellende nieuwe onderkomen opent naar eind 2019 de deuren. Hierdoor ontstaat er een logistieke hub voor verkoop, verhuur en lease van ex-leaseauto’s.

Hiermee kan de leasemaatschappij de groei voor de komende jaren kan opvangen. ALD Automotive heeft voor een nieuwbouwlocatie gekozen zodat het volledig op maat ingericht kan worden. Don Laman is manager Remarketing en Logistiek bij ALD: “Remarketing wordt een steeds belangrijker onderdeel van leasing en daar hoort een locatie bij met de juiste uitstraling. Ook biedt de nieuwe locatie schaalgrootte voor de logistieke processen. Alle activiteiten kunnen we nu onder één dak onderbrengen; zoals het ontvangen van de voertuigen, het reinigen van het in- en exterieur, het fotograferen in een 360 graden fotostudio en de inspectie. Kortom, het gehele proces van het klaarmaken van het voertuig voor de verkoop, tot en met de daadwerkelijke verkoop.” 

Op jaarbasis krijgt de leasemaatschappij rond de 10.000 leaseauto’s terug. Door de populariteit van private lease en de groeiambities van de leasemaatschappij zal dat aantal in de komende jaren verder toenemen. Bij verdere flexibilisering van contracten zal er vaker sprake zijn van wisselmomenten. Laman: “Het is belangrijk dat wij ons nu al klaarmaken voor de remarketing van de toekomst en daar hoort een locatie bij die niet alleen de groei kan opvangen en representatief is, maar ook flexibel qua inzet.”

Deze week is de handtekening gezet onder het nieuwe huurcontract. De nieuwe vestiging in Vuren is centraal gelegen, nabij het knooppunt A15 / A27. 

Blijf op de hoogte

Volg ons nu op LinkedIn en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de mobiliteitsmarkt.

Bel ons
+31 20 658 70 00

Blijf op de hoogte

Volg ons

Blijf ook op hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van autoleasing, mobiliteit en modern werkgeverschap.