Nieuws- en persberichten

31jan
2019

Kia Motors Nederland en ALD Automotive verlengen partnership

Kia Motors Nederland en ALD Automotive verlengen partnership

Kia Motors Nederland B.V. en ALD Automotive hebben hun samenwerking verlengd. Hiermee blijft ALD Automotive ook de komende jaren verantwoordelijk voor zowel de operationele- als private leasecontracten die door de Kia-dealers worden afgesloten.

Beide partijen hebben als doel om verder te groeien in zowel vloot als in tevredenheid bij zakelijke klanten, private leaserijders en de Nederlandse Kia-dealers.

De combinatie van Kia Motors Nederland B.V. en Kia Autolease, een activiteit van 
ALD Automotive, is de afgelopen jaren uiterst succesvol gebleken. De samenwerking tussen de twee partijen is in 2010 gestart en sindsdien is Kia uitgegroeid tot een sterk merk binnen de captive vloot van ALD Automotive. “Hiermee is Kia voor ons een zeer waardevolle en betrouwbare partner geworden”, aldus Jeroen Kruisweg, algemeen directeur van ALD Automotive. “Ons aandeel in het private lease-segment heeft door de intensieve samenwerking een sterke groei doorgemaakt. Het is een groot compliment dat Kia het vertrouwen heeft deze groei samen met ons verder uit te bouwen.”

Léan Verstoep, Managing Director Kia Motors Nederland B.V.: “Het succes is te verklaren door de stijgende populariteit van ons merk op de Nederlandse markt. Niet in de laatste plaats door de groei van Kia in de zakelijke markt en zeker ook door de groei van Private Lease. Kia Autolease onderscheidt zich in goede service richting onze klanten en bewijst keer op keer Business Partner te zijn voor het Kia-dealernetwerk.

Wij hebben opnieuw gekozen voor ALD Automotive omdat zij een succesvolle en innovatieve partner is, die de mogelijkheid heeft in te spelen op huidige en toekomstige marktontwikkelingen, oog heeft voor onze klanten én het Kia-dealernetwerk centraal stelt.”

Blijf op de hoogte

Volg ons nu op LinkedIn en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de mobiliteitsmarkt.

Blijf op de hoogte

Blijf ook op hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van autoleasing, mobiliteit en modern werkgeverschap.