Nieuws- en persberichten

12nov
2018

ALD Automotive tekent partnerovereenkomst met Vinli

ALD Automotive tekent partnerovereenkomst met Vinli

ALD Automotive is een internationaal partnership aangegaan met Vinli, een connected car-platform. De leasemaatschappij gaat gebruikmaken van de cloud-diensten die het bedrijf aanbiedt waarbij data uit voertuigen wordt omgezet in ‘slimme’ diensten.

ALD Automotive krijgt hiervoor toegang tot de connected car-software van Vinli. 

De Amerikaanse startup integreert de al bestaande diensten in het huidige aanbod van de leasemaatschappij. In samenwerking met ALD Automotive zullen de diensten worden verrijkt en nieuwe oplossingen ontwikkeld worden. Hierdoor kan ALD Automotive leaserijders een verbeterde rijervaring bieden en de TCO van wagenparkbeheerders optimaliseren. 

De snelle ontwikkeling van het Internet of Things (IoT) en de snelle groei van databronnen maakt dat ALD Automotive op internationaal niveau een breed aanbod van connected car diensten voor fleetprofessionals en leaserijders wil gaan aanbieden. 

De diensten van Vinli zijn erop gericht om de bestuurderservaring te verbeteren, maar ook de veiligheid en efficiëntie van reizen. Lonneke van der Horst, Marketing & Strategy Director Nederland: “Een van de richtingen waar we aan denken zijn pay-as-you-drive oplossingen, waarbij je alleen betaalt wat je werkelijk rijdt of op afroep: zodra je het nodig hebt. Maar om een beter beeld te krijgen van de specifieke wensen van onze klanten gaan we eerst starten met enkele proefprojecten met connected car-services”. 
 

Blijf op de hoogte

Volg ons nu op LinkedIn en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de mobiliteitsmarkt.

Blijf op de hoogte

Blijf ook op hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van autoleasing, mobiliteit en modern werkgeverschap.