Nieuws- en persberichten

10jul
2018

De 10 populairste leaseauto’s in juni

De 10 populairste leaseauto’s in juni

Benieuwd wat de populairste leaseauto’s waren in de maand juni bij ALD Automotive? Misschien zit u nog in de oriëntatiefase en kan deze lijst u helpen bij het maken van uw keuze. Wij doken opnieuw in onze data en zetten de tien populairste leaseauto’s van de afgelopen maand voor u op een rij.

Het zijn weer de bekende merken zoals Renault, Volvo en Volkswagen die de lijst aanvoeren. De Renault Mégane Estate bekleedt opnieuw de nummer 1-positie. De Skoda Octavia Combi is gestegen naar de tweede positie. Een nieuwkomer in deze top-10 is de BMW 3-Serie Touring. Hoewel het segment SUV’s ook erg populair is, vallen de meest geleasete modellen net buiten de Top 10. 

Verder zien we maar liefst zeven stationwagens in de lijst terug; het blijft een populaire uitvoering voor leaserijders die ruimte en comfort waarderen, bijv. om erop uit te gaan met het gezin. 

Bekijk de complete top-10 hier:

1 Renault Mégane Estate
2 Skoda Octavia Combi
3 Volvo V40
4 Volkswagen Passat Variant
5 Peugeot 308 SW
6 Volvo V60
7 Volkswagen Golf VII
8 Renault Clio Estate
9 Opel Astra Sports Tourer
10 BMW 3-Serie Touring

 

Kunt u advies gebruiken bij het kiezen van de juiste leaseauto? Neem dan contact op met een van onze leasing consultants via +31 20 658 70 00.

Blijf op de hoogte

Volg ons nu op LinkedIn en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de mobiliteitsmarkt.

Blijf op de hoogte

Blijf ook op hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van autoleasing, mobiliteit en modern werkgeverschap.