Nieuws- en persberichten

05jul
2018

Interview Marijke Bron, Sales Director ALD Automotive Nederland

Interview Marijke Bron, Sales Director ALD Automotive Nederland

Sinds deze maand is Marijke Bron onze nieuwe Sales Director voor het directe kanaal. In haar functie is zij verantwoordelijk voor het verder laten groeien van ALD Automotive in de Nederlandse markt. Waarom koos zij voor ALD, en wat is haar ambitie? Je leest het in dit interview.

Je eerste maand zit er al bijna op, hoe is het gegaan?

Het lijkt of ik al veel langer bij ALD Automotive aan het werk ben! Iedereen doet ontzettend zijn best om mij in te werken en ik voel mij hier nu al erg thuis. Ik heb een hele fijne club nieuwe collega’s gekregen. 

Wat deed je besluiten om voor ALD te gaan werken? 

De leasemarkt is ontzettend in beweging en daardoor moeten er veel beslissingen worden genomen om tijdig de juiste richting te bepalen. Die dynamiek in combinatie met een cultuur waar de klant altijd voorop staat heeft mij de doorslag gegeven deze stap te maken en voor ALD Automotive te kiezen.  

Van logistiek naar automotive, zie je dat als een grote stap? 

Binnen de logistiek zien we dat bedrijven meer flexibiliteit in hun supply chain willen realiseren en hun klanten meer keuzevrijheid willen geven. Het aanbieden van multimodale transportoplossingen is hier een goed voorbeeld van. Binnen de leasemarkt willen we ook de berijder steeds meer keuzevrijheid geven wat ons uitdaagt om continue te innoveren en goed te luisteren naar de klantwensen. Dat laatste is wat ik het liefste doe en maakt voor mij de stap naar mobiliteit en leasing vooral als een hele logische.

Welke veranderingen zie je in de leasemarkt en automotive markt de komende jaren? 

Digitalisering en keuzevrijheid voor de berijder. Dat klinkt als twee buzzwords maar die kant gaat het echt op. De uitdaging blijft om de service persoonlijk te laten zijn en daarin onderscheidend te blijven.

Wat wil je graag bereikt hebben bij ALD Automotive? 

Als je mij over een twee jaar deze vraag nog een keer stelt, wil ik je kunnen vertellen dat we bij onze klanten het verschil hebben gemaakt door middel van baanbrekende innovaties en persoonlijke aandacht. 

En kun je ook tot slot iets over de persoon Marijke met ons delen? 

Energiek, positief ingesteld, resultaatgericht  en zorgzaam. Ik heb altijd veel vertrouwen dat je mooie dingen kan bereiken - zowel privé als zakelijk - door gewoon te beginnen. Elke stap is er een. Soms zijn dingen echter minder maakbaar dan we zouden willen en ik heb een ongekend respect voor mensen om mij heen die ondanks enorme tegenslagen de draad weer oppakken.

Blijf op de hoogte

Volg ons nu op LinkedIn en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de mobiliteitsmarkt.

Blijf op de hoogte

Blijf ook op hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van autoleasing, mobiliteit en modern werkgeverschap.