Nieuws- en persberichten

26jun
2018

Marijke Bron nieuwe Sales Director ALD Automotive Nederland

Marijke Bron nieuwe Sales Director ALD Automotive Nederland

Marijke Bron (43) is de nieuwe Sales Director voor het directe kanaal bij leasemaatschappij ALD Automotive. Bron begon aan haar nieuwe functie op 1 juni jongstleden en is verantwoordelijk voor het verder laten groeien van ALD Automotive in de Nederlandse markt.

Ze werkt samen met Pravin Chaturi, die eerder dit jaar werd aangesteld als Sales Director voor het indirecte kanaal.

Bron heeft veel ervaring in de logistiek, telecommunicatie en multimedia en vervulde binnen dit werkveld wereldwijd verschillende functies. Bij het mediabedrijf &Samhoud Media gaf zij als Chief Commercial Director richting aan het commerciële beleid en de uitvoer daarvan. Bij TNT Express groeide ze uit van Business Development Manager tot Industry Marketing Director en leverde ze een grote bijdrage aan de groei binnen de technologie- en lifestylebranche. Daarvoor verdiende Bron haar sporen bij Spring Global Mail en KPN. 

Jeroen Kruisweg, algemeen directeur ALD Automotive Nederland: “Marijke brengt veel internationale ervaring en kennis op het gebied van het vermarkten van innovatie mee. In de nieuwe opzet met twee sales directors, waar onlangs ook Pravin Chaturi werd aangetrokken voor het indirecte kanaal, verwacht ik dat we met ALD Automotive optimaal kunnen inspelen op de veranderende marktvraag en de nieuwe groeikansen die zich voordoen.” 

Blijf op de hoogte

Volg ons nu op LinkedIn en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de mobiliteitsmarkt.

Blijf op de hoogte

Blijf ook op hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van autoleasing, mobiliteit en modern werkgeverschap.