Nieuws- en persberichten

15jun
2018

De populairste private lease modellen op een rij

De populairste private lease modellen op een rij

Privé leasen wordt door steeds meer particulieren ontdekt en dat merken we ook bij ALD Automotive. Het is dan ook een hele toegankelijke manier van autorijden, met als groot voordeel dat u precies weet waar u per maand financieel aan toe bent. Hoog tijd om weer een paar private lease toppers onder elkaar te zetten.

1. Renault Twingo

De Renault Twingo staat bovenaan de private leaselijst. Het is een populaire stadsauto. De auto oogt misschien niet zo groot, maar met vijf deuren is die ruimte wel degelijk aanwezig. De auto ligt ook goed op de weg, of u nu het hele land door moet, in de stad moet zijn, of er mee op vakantie gaat. De Renault Twingo is een alleskunner!

2. Renault Captur

Voor wie een iets grotere variant meer aanspreekt, is de Renault Captur een goed alternatief. Binnen ons private lease-segment is dit eveneens een populaire auto. De Captur is een kleine SUV en door de hoge zit, heeft u goed uitzicht over de weg. Leaserijders ervaren deze auto als een heerlijk comfortabele auto. De auto heeft zuinige drie- of viercilinder motoren, dus voor zakelijk rijders is dat heel aantrekkelijk.

3. Fiat 500

Al jaren doet de Fiat 500 het goed bij private lease-rijders. Het is een betaalbare auto. En voor wie grootte er niet toe doet, is dit de ideale auto. Zo’n 3 meter 57 lang, 1 meter 62 breed en 1 meter 49 hoog. Kortom, de slanke Fiat 500 heeft de ideale maten. Het is een compacte auto die goed wendbaar is in de stad. De Fiat 500 is een stijlicoon waar u in gezien mag worden!  

4. Kia Picanto

De Kia Picanto is niet de grootste in het private lease-assortiment. Maar door wat optische trucjes, lijkt de auto groter. De Picanto is wel dusdanig ingericht dat zelfs lange mensen er comfortabel in kunnen rijden. Kia heeft met deze auto een model in handen met weinig poespas. Maar vooral voor in de stad is dit model een uitstekend vervoersmiddel, met een betaalbare prijs. 

5. Ford Focus Wagon

Bent u op zoek naar een comfortabele auto, met een goede wegligging en een sportief maar chic uiterlijk? Dan is de Ford Focus Wagon aan te raden. Vanaf deze zomer is de nieuwe variant van de Focus Wagon op de markt. Deze auto biedt alles wat u gewend bent, met nog een klein schepje er boven op. Dus nog meer ruimte, een verbeterd design en connectiviteit.

Benieuwd naar ons aanbod? Bekijk dan onze private lease aanbiedingen.

Blijf op de hoogte

Volg ons nu op LinkedIn en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de mobiliteitsmarkt.

Blijf op de hoogte

Blijf ook op hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van autoleasing, mobiliteit en modern werkgeverschap.