Nieuws- en persberichten

05apr
2018

Innovatie van de Maand: carpoolen voor de kinderen

Innovatie van de Maand: carpoolen voor de kinderen

Doordeweeks bent u baas over uw eigen (lease)auto, maar in het weekend domineren de kinderen. De een moet naar voetbal, de ander naar hockey. Behalve dat u van hot naar her aan het rijden bent, is het elke week weer een hoop gedoe om het geregeld te krijgen.

Herkenbaar? De Gokid-app biedt een handige oplossing.

Wie kan er rijden en wie is er aan de beurt om te rijden? Hoeveel spelers hebben vervoer nodig en hoeveel plekken zijn er beschikbaar? Zomaar een paar vragen waardoor de groepsapp bijna explodeert en niemand echt een goed overzicht heeft. Gokid.mobi is een Amerikaanse app gericht op het carpoolen voor de sportactiviteiten van de kinderen. De applicatie is een ideaal hulpmiddel om het vervoer snel en efficiënt te regelen.

Wat kan Gokid?

Met de Gokid-app kunt u een of meerdere carpoolgroepen aanmaken. In de carpoolgroep kunnen ouders aangeven of zij beschikbaar zijn om te rijden, hoeveel plekken ze beschikbaar hebben, welke kinderen mee willen rijden, waar zij opgepikt en afgezet moeten worden en hoe laat de ouder die rijdt, vertrekt. Als thuisblijvende ouder is het ook nog eens mogelijk om ritten te volgen. Zo weet u precies wanneer u uw kind weer thuis kunt verwachten. 

De nieuwe app brengt alle nodige informatie in een keer bij elkaar tot een rijschema. Erg handig en het scheelt een heleboel tijd en geregel. De app leent zich overigens ook uitstekend voor niet-kind gerelateerd vervoer naar bijv. feestjes of andere bijeenkomsten waar je met meer mensen naar toe gaat. Gokid.mobi is een Engelstalige applicatie en is gratis te downloaden in de Appstore. De recensies zijn tot nog toe heel positief. Om optimaal gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten zijn de maandelijkse kosten voor een abonnement vijf dollar. 

Blijf op de hoogte

Volg ons nu op LinkedIn en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de mobiliteitsmarkt.

Blijf op de hoogte

Blijf ook op hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van autoleasing, mobiliteit en modern werkgeverschap.