Nieuws- en persberichten

13mrt

Pravin Chaturi Indirect Sales Director ALD Automotive Nederland

Pravin Chaturi Indirect Sales Director ALD Automotive Nederland

Per 1 april is Pravin Chaturi (44) Indirect Sales Director bij ALD Automotive. Chaturi wordt verantwoordelijk voor de groei van ALD Automotive via partnerships. De focus komt te liggen op nieuwe en bestaande partnerships voor zowel de zakelijke als particuliere markt.

Hij volgt voor een groot deel Jeroen Kruisweg op die onlangs algemeen directeur geworden is.

Chaturi was hiervoor bijna 20 jaar werkzaam bij LeasePlan Nederland en heeft daar verschillende functies vervuld. Zo was hij onder meer Segment Director voor de zakelijke markt en Director Mobility Result waarmee hij een belangrijke bijdrage leverde aan de versterking van de relatie met klanten. In zijn laatste functie als Director Private Lease was hij verantwoordelijk voor de groeistrategie in dit segment.

Jeroen Kruisweg, algemeen directeur ALD Automotive Nederland: “Met de nieuwe opzet met twee sales directors kunnen we zowel het directe als indirecte kanaal optimaal laten groeien. Pravin brengt bovenal een berg aan B2B en B2C leasekennis met zich mee, die ons sterkt in de verdere samenwerking met onder meer dealers en importeurs .”

Blijf op de hoogte

Volg ons nu op LinkedIn en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de mobiliteitsmarkt.

Blijf op de hoogte

Blijf ook op hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van autoleasing, mobiliteit en modern werkgeverschap.