Nieuws- en persberichten

15mei
2017

ALD Automotive stelt Silvia de Vries aan als CIO

ALD Automotive stelt Silvia de Vries aan als CIO

Silvia de Vries (44) versterkt sinds deze maand ALD Automotive Nederland in haar rol als Chief Information Officer (CIO). De Vries was voorheen werkzaam bij Ziggo als Director IT Development Innovations. Het is een nieuwe functie binnen ALD Automotive.

Als CIO speelt de Vries een belangrijke rol in het versterken van de IT-organisatie en de realisatie van innovaties. Algemeen directeur van ALD Automotive Nederland Carel Bal is blij met de komst van De Vries: “Om onze strategie te realiseren is een sterke IT-organisatie nodig en hier hebben we dan ook de afgelopen periode meer en meer focus op gelegd. De aanstelling van Silvia de Vries gaat op dat vlak extra slagkracht brengen, haar ervaring en kennis gaan ons helpen om nog beter in te spelen op de door technologie gedreven veranderingen in de markt en onze innovatieve rol daarin.”  

Silvia de Vries

De Vries is haar carrière gestart als SAP Consultant bij Ernst en Young en heeft sinds deze eerste aanstelling bijna 20 jaar IT-ervaring opgedaan. Bij TomTom heeft ze bijna 6 jaar gewerkt als IT Manager waar zij verantwoordelijk was voor alle wereldwijde businessapplicaties. Vervolgens is zij bij Ziggo aan de slag gegaan als Director Network Operations Centre en Security Operation Centre. In haar laatste functie bij Ziggo als Director IT Development was zij onderdeel van het Directors Team of Development wat verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van alle nieuwe producten en diensten van Ziggo.
 

Blijf op de hoogte

Blijf ook op hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van autoleasing, mobiliteit en modern werkgeverschap.