Nieuws- en persberichten

24mrt
2017

ALD Automotive op de lijst van Best Workplaces 2017!

ALD Automotive op de lijst van Best Workplaces 2017!

ALD Automotive mag zich wederom scharen onder de Best Workplaces van Nederland. De lijst is samengesteld op basis van empirisch onderzoek van Great Place to Work® Nederland. Jaarlijks worden de hoogst scorende organisaties onderscheiden als Best Workplaces van Nederland. 

Great Place to Work® Nederland onderzoekt de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties. Op basis van de positieve antwoorden van medewerkers op een vragenlijst van 58 stellingen en de evaluatie van het werkgeversbeleid wordt de lijst van Best Workplaces van Nederland bepaald. Alleen organisaties die op beide onderdelen de minimum score behalen mogen een jaar lang de Best Workplace titel voeren. 

Waar ALD Automotive in 2016 zich 15e op de lijst in de categorie ‘Medium Sized Best Workplaces’ mocht noemen, stijgt de leasemaatschappij naar een 12e plaats in de categorie ‘Large & Multinational Best Workplaces’.  

Danielle Kruger, HR manager bij ALD Automotive: “Vorig jaar bereikten we de lijst als eerste leasemaatschappij in Nederland. Dat was voor ons al een mooie erkenning. Dat we ook in 2017 onszelf een Best Workplace mogen noemen, vinden we natuurlijk een compliment. Deelname aan het onderzoek houdt ons scherp in onze doelstellingen ‘talenten voor ALD behouden’ en ‘als aantrekkelijk werkgever gezien worden door nieuwe (potentiële) medewerkers. En dat wordt alleen maar belangrijker de komende jaren.”

René Brouwers, directeur van Great Place to Work Nederland: "De organisaties die op de lijst van Best Workplaces staan, hebben werkomgevingen ontwikkeld waar vertrouwen, trots en plezier centraal staan. Tevens vervul je een voorbeeldfunctie ten aanzien andere organisaties. Niet iedere organisatie behaalt de lijst in verband met strikte criteria. Het is een resultaat om trots op te zijn!"  Brouwers over het onderzoek: “Wij vragen de mening van medewerkers op vijf waarden: geloofwaardigheid, respect, eerlijkheid, trots en kameraadschap. Die waarden zijn gekoppeld aan prestaties. Dat kunnen wij staven met 30 jaar onderzoek, want zo lang gebruiken we deze methodiek al. Wij zijn het enige onderzoek dat niet alleen vraagt naar de mening van de medewerkers, maar ook het beleid van de werkgevers meeweegt. Door die koppeling te maken krijgen organisaties inzicht in de effectiviteit van hun beleid. Het onderzoek is empirisch onderbouwd en praktisch toepasbaar.”

Volg ons

Volg ons nu ook op LinkedIn en Twitter en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de mobiliteitsmarkt.

Ook interessant

ALD Automotive beste leasemaatschappij van Nederland.

Beste leasemaatschappij ALD Automotive

Lees het artikel.

ALD eerste leasemaatschappij Best Workplace Nederland.

Best workplaces ALD Automotive

Lees het artikel.

 

Blijf op de hoogte

Blijf ook op hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van autoleasing, mobiliteit en modern werkgeverschap.