Nieuws- en persberichten

10mrt

Mark Goeman op 2e plek in verkiezing ‘Senior Sales Professional van het jaar'

Mark Goeman op 2e plek in verkiezing ‘Senior Sales Professional van het jaar'

Mark Goeman, accountmanager bij ALD Automotive, is gister op de 2e plek geëindigd in de finale van de verkiezing van ‘Senior Sales Professional van het jaar’. Dit vond plaats tijdens het jaarlijkse Sales Event van de Sales Management Association (SMA) in Hotel Huis ter Duin.

Mark Goeman (41) heeft de tweede plek weten te bemachtigen door het overtuigen van het publiek en de jury bestaande uit onder andere Koen Wezenberg (Vodafone), Rob de Louw (Canon) en juryvoorzitter Tessy van Stuijvenberg (CGI NL). Mark Goeman is inmiddels ruim 15 jaar werkzaam bij ALD Automotive.

Er deden in totaal 50 deelnemers mee voor de titels ‘Commercieel Directeur van het jaar’, ‘Senior Sales Professional van het jaar’ en ‘Young Sales Professional van het jaar’. De voorrondes bestonden uit verschillende rondes van pitches, interviews en assessments. Mark Goeman bereikte de top-3, waarna hij vandaag voor het gezicht van bijna 750 toeschouwers de tweede prijs in de wacht mocht slepen. Finalisten werden beoordeeld op authenticiteit, verantwoordelijkheden, klantgerichtheid en behaalde resultaten.

SMA

De SMA is een landelijke beroepsvereniging voor salesprofessionals op elk niveau. Inmiddels bestaat de vereniging 45 jaar en is hiermee een van de oudste vakverenigingen van Nederland. Het Sales Event wordt ieder jaar georganiseerd in het Grand Hotel Huis ter Duin en wordt gezien als hét sales evenement van het jaar. Naast de verkiezingen werden er gedurende de dag masterclasses gegeven. Keynote sprekers waren Marit Bouwmeester, Olympisch Kampioene zeilen en Ynzo van Zanten van Tony Chocolonely.

Volg ons

Volg ons nu ook op LinkedIn en Twitter en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de mobiliteitsmarkt.

Ook interessant

Welke elektrische modellen zitten eraan te komen?

Elektrische automodellen 2017

Lees het artikel.

Vier grote ontwikkelingen in de wereld van automotive.

4 mobiliteitsontwikkelingen

Lees het artikel.

 

Blijf op de hoogte

Blijf ook op hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van autoleasing, mobiliteit en modern werkgeverschap.