Nieuws- en persberichten

07mrt

ALD Automotive opent nieuw remarketing centre in Nieuwendijk

ALD Automotive opent nieuw remarketing centre in Nieuwendijk

ALD Automotive opende op 6 maart een nieuwe locatie in Nieuwendijk voor de verkoop van ex-leaseauto’s. Dit is de 2e remarketing vestiging van de leasemaatschappij. Reden voor het openen van de nieuwe vestiging is de snelle groei van de leasevloot en de stijging van de remarketing activiteiten.

Door de snelle groei van de leasevloot van ALD Automotive komen er de komende jaren nog meer voertuigen aan het eind van het leasecontract terug om klaargemaakt te worden voor de verkoop. Dit gebeurt nu alleen in de remarketing vestiging in Meerkerk waar afgelopen jaar het aantal verkochte voertuigen is gegroeid met 19%. De nieuwe vestiging biedt ruimte voor 5 medewerkers en 150-200 voertuigen. Vanuit beide vestigingen wordt aan handelaren en dealers verkocht.

“Er komen op het moment meer voertuigen terug dan we in onze huidige vestiging kunnen verwerken. Kijkend naar onze vloot zal dit de komende jaren nog meer oplopen en met deze nieuwe vestiging kunnen we de groei opvangen,” zegt Frank Alofs, Operations Director ALD Automotive.

Volg ons

Volg ons nu ook op LinkedIn en Twitter en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de mobiliteitsmarkt.

Ook interessant

2017 een doorbraakjaar voor slim opladen elektrische auto's?

Slim opladen doorbraakjaar

Lees het artikel.

Wat gebeurt er nadat je je leaseauto hebt ingeleverd?

Leaseauto inleveren

Lees het artikel.

 

Blijf op de hoogte

Blijf ook op hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van autoleasing, mobiliteit en modern werkgeverschap.