Nieuws- en persberichten

30jan
2017

Mark Goeman van ALD Automotive genomineerd voor ‘Senior Sales Professional van het jaar’

Mark Goeman van ALD Automotive genomineerd voor ‘Senior Sales Professional van het jaar’

Mark Goeman, Senior Accountmanager bij ALD Automotive, is door de Sales Management Association (SMA) genomineerd voor ‘Senior Sales Professional van het jaar’. Naast de 2.000 leden van de SMA hebben ook niet-leden de mogelijkheid gehad om sales professionals van binnen en buiten de SMA te nomineren. 

Mark Goeman (41), inmiddels ruim 15 jaar werkzaam bij ALD Automotive, heeft de top 3 bereikt door succesvol verschillende rondes van pitches, interviews en assessments te doorlopen. Kandidaten worden tijdens dit proces onder andere beoordeeld op authenticiteit, verantwoordelijkheden, klantgerichtheid en behaalde resultaten. De eerste prijs gaat naar de professional die op deze gebieden het best scoort. Tijdens het jaarlijkse Sales Event van de SMA op 9 maart a.s. wordt de winnaar bekend gemaakt.

De SMA is een landelijke beroepsvereniging voor salesprofessionals op elk niveau. Inmiddels bestaat de vereniging 45 jaar en is hiermee een van de oudste vakverenigingen van Nederland. Het Sales Event wordt georganiseerd in het Grand Hotel Huis ter Duin. Naast de verkiezingen worden er gedurende de dag masterclasses gegeven. Keynote spreker is Marit Bouwmeester, Olympisch Kampioene zeilen.

Volg ons

Volg ons nu ook op LinkedIn en Twitter en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de mobiliteitsmarkt.

Blijf op de hoogte

Blijf ook op hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van autoleasing, mobiliteit en modern werkgeverschap.