Met onze brandstofpas (Multi Tank Card) kunt u snel en gemakkelijk in vrijwijl alle tankstations in Nederland brandstof afrekenen.

Is uw leasecontract inclusief brandstof?

Dan ontvangt u een Multi Tank Card met pincode. Dat brengt veel tankgemak met zich mee, omdat zonder contante betaling in heel Nederland brandstof kan worden getankt. Ook bij de zogenaamde witte pompen.

Pincode vergeten van uw Multi Tank Card?

Bent u de pincode van uw Multi Tank Card vergeten, neem dan contact op met ALD Automotive. U krijgt de pincode vervolgens per post toegestuurd.

Diefstal van uw brandstofpas

Meld diefstal of verlies van uw brandstofpas direct aan ALD Automotive, zodat wij de pas kunnen blokkeren. Als het vermoeden bestaat dat zowel de pas als de pincode in verkeerde handen is gekomen, belt u dan ons alarmnummer +31 (0)20 658 30 00 en doe aangifte bij de politie.

Brandstof declareren met uw brandstofpas

Heeft u niet kunnen tanken met uw brandstofpas, dan kunt u brandstofkosten eenvoudig online declareren via de website van Multi Tank Card (Mijn MTc). U kunt inloggen met behulp van de gegevens op uw brandstofpas en uw pincode. Ook kunt u gebruik maken van de Multi Tank Card declaratie App. U bent wettelijk verplicht om de originele nota's voor een periode van zeven jaar te bewaren. ALD Automotive gaat steekproefsgewijs de declaraties controleren op juistheid door het opvragen van de originele nota's. Na ontvangst wordt het bedrag zo spoedig mogelijk overgemaakt.

Download de brandstofdeclaratie handleiding

Handleiding brandstof declareren

Driver Care team
+31 20 658 30 80

Heeft u nog geen inloggegevens? Registreer dan via deze link.

Wat kan ik met My ALD? Bekijk de voordelen.

WhatsApp

Vragen? Stel uw vraag nu eenvoudig via WhatsApp. Dit kunt u doen via: 06 510 431 88