Einde leasecontract, maar wilt u geen afscheid nemen van uw leaseauto? Dat hoeft ook niet. Neem eenvoudig uw leaseauto over met ALD own my car.

 

Wat is ALD own my car?

ALD own my car is een nieuwe online service waarmee u als leaserijder uw leaseauto aan het einde van uw contract kunt overnemen. Het unieke aan dit concept is, dat u niet alleen eerste keus heeft tot aanschaf van de leaseauto, maar dat u, indien u geen interesse heeft in de koop, de verkoop van uw leaseauto gemakkelijk en op een leuke wijze kunt promoten via social media. Door het invullen van de kilometerstand via het platform wordt er een aantrekkelijke prijs bepaald, waar zowel u als de personen uit uw netwerk gebruik van kunnen maken.

Hoe werkt het?

Als leaserijder van ALD Automotive ontvangt u 8 tot 10 weken voor het einde van uw contract een bericht met de mogelijkheid om de auto over te nemen. U krijgt van ons op basis van de doorgegeven kilometerstand een aantrekkelijk bod. Heeft u zelf geen interesse, dan kunt u de verkoop van uw leaseauto ook via uw sociale netwerk delen. Leidt dit tot een koop, dan ontvangt u een dinercheque van €150,-. Bekijk ook onze overzichtelijke infographic waarin wordt uitgelegd hoe ALD own my car werkt.

Een vrijblijvend aanbod

Wij proberen u altijd een zo goed mogelijk aanbod te doen op basis van de kilometerstand. Uiteraard verplichten wij u tot niets, het is geheel vrijblijvend. Accepteert u het bod niet, dan zit u nergens aan vast: het is een optionele service. Voor het overnemen van uw auto kunt u contact opnemen met onze car sales afdeling via: +31 20 658 70 00.

Wat zijn de voordelen?

U als leaserijder heeft een scherp prijsvoordeel: bepaalde verkoop gerelateerde kosten (transport, stalling) die we normaal gesproken maken, hoeven we nu niet te doen. Een ander voordeel is dat u precies de onderhoudshistorie van uw leaseauto kent als u deze overneemt. Geen interesse in overname van uw leaseauto maar iemand in uw netwerk misschien wel? Dan kunt u deze via uw sociale netwerk promoten. Voor de verkoop ontvang u van ons een leuke attentie in de vorm van een dinercheque.

Bent u geïnteresseerd in ALD own my car? Via het onderstaande formulier kunt u zich aanmelden.

Meer weten?

Heeft u interesse in het overnemen van uw leaseauto? Neem dan contact op met onze carsales afdeling via +31 20 658 70 00 en wij doen u graag een aanbod. Stuur ons ook een mail naar info.nl@aldautomotive.com.

Bel ons
+31 20 658 70 00

Met My ALD regelt u al uw leasezaken eenvoudig zelf. Heeft u nog geen inloggegevens? Registreer dan via deze link.

Wat kan ik met My ALD? Bekijk de voordelen.

WhatsApp

Vragen? Stel uw vraag nu eenvoudig via WhatsApp. Dit kunt u doen via: 06 510 431 88