Om onze klant beter te bedienen en de juiste service te verlenen hebben wij de vijf servicebeloften opgesteld.

ALD gelooft er sterk in dat leasing slimmer kan en meer flexibel. Hoe precies? Daar hebben we zeker ideeën over, maar liever nog ontdekken we dat samen met u. En dat ontdekken doen we met steeds meer klanten, ALD Automotive groeit al jarenlang sneller dan de markt. Lees onze vijf servicebeloften:

1. Voor iedere mobiliteitsbehoefte een oplossing

Van privélease tot zakelijke lease. Van het leasen van een e-bike tot aan een uitgekiend leaseconcept om kosten te besparen. 

2. U heeft inspraak in onze dienstverlening en innoveert mee

Nieuwe diensten ontwikkelen we niet alleen, maar in samenspraak met onze klanten. Let’s drive together is niet voor niets onze pay-off.

3. U krijgt helderheid over kosten

Enkele jaren terug heeft ALD Automotive de markt opgeschud met een nieuw concept dat staat voor volledige transparantie. Nog steeds is deze matrix een van de meest afgenomen diensten.

4. Voor iedere relatie een eigen contactpersoon

Klant van ALD Automotive? Dan krijgt u standaard een vast contactpersoon; of u nu 1 auto leaset of een wagenpark van 1000 voertuigen beheert.

5. U bent altijd welkom in ons Mobility Experience Centre voor inspiratie & advies

Niet verkopen, maar een goed gesprek is het doel van het Mobility Experience Centre. Om inspiratie op te doen of te kijken hoe mobiliteit ook anders kan, we denken proactief met u mee.

Bel ons
+31 20 658 70 00