Nieuws- en persberichten

16aug
2016

Zonnebril meest vergeten na inleveren lease- of huurauto

Zonnebril meest vergeten na inleveren lease- of huurauto

Hoofddorp, 16 augustus 2016 – Uit een analyse van ALD Automotive van 5.000 ingeleverde voertuigen blijkt dat bij 1 op de 5 ingeleverde lease- of huurauto’s persoonlijke bezittingen worden vergeten of achtergelaten. De zonnebril wordt het meest achtergelaten. 

De zonnebril wordt vaak opgeborgen in aparte compartimenten van de auto en daardoor over het hoofd gezien bij het inleveren van het voertuig. Naast de zonnebril worden ook parkeerpasjes (nummer 2) en USB-sticks (nummer 3) veelvuldig vergeten.

Trouwring
Een zonnebril ligt nog enigszins voor de hand als gevonden voorwerp. Maar ook laat men andere, wat minder voor de hand liggende, items achter. Een complete tent en zelfs een paar trouwringen inclusief trouwboekje kwam de leasemaatschappij bij inname tegen. Over het algemeen worden de gevonden voorwerpen herenigd met de rechtmatige eigenaar.

Hieronder de top 10 van meest vergeten items aan het einde van een leasecontract of huurperiode:

1.   Zonnebrillen
2.   Pasjes - bankpasjes, parkeerpassen, creditcards, rijbewijzen.
3.   USB-sticks
4.   Cd's
5.   Leesbrillen
6.   Telefoonladers
7.   Dvd's
8.   Laadsnoeren voor laptops
9.   Gereedschap
10. Schoenen

 

Over ALD Automotive
ALD Automotive is gespecialiseerd in Operational Leasing en Fleet Management. De organisatie staat vooraan op het gebied van productontwikkeling, marktonderzoek en innovatie. Met 1.300.000 voertuigen en meer dan 5.000 werknemers in 41 landen, behoort ALD Automotive tot de top drie van grootste autoleasemaatschappijen wereldwijd. In 2016 is ALD Automotive gekozen tot beste leasemaatschappij van Nederland.

Volg ons nu ook op Twitter en LinkedIn en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de mobiliteitsmarkt.

Blijf op de hoogte

Blijf ook op hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van autoleasing, mobiliteit en modern werkgeverschap.