Nieuws- en persberichten

10jun
2017

5 handige apps voor als je onderweg bent

5 handige apps voor als je onderweg bent

Iedereen heeft wel een smartphone waar je handige apps op kwijt kunt. Tegenwoordig zijn er zoveel apps beschikbaar waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet. Bent u regelmatig onderweg met de auto en kunt u wel een paar handige apps gebruiken? Wij zetten ze op een rij.

1. Flitsmeister

Flitsmeister is een handige app die u een actueel overzicht geeft met de files en flitsers van dit moment. Niet alleen in Nederland, maar tegenwoordig kunnen we ook in België dankzij Flitsmeister geld besparen.

Download voor iOS of Android

2. Google Maps

Met Google Maps heeft u niet alleen een handige GPS-navigatie bij de hand om sneller en gemakkelijker uw weg te vinden, maar u krijgt ook regelmatig verkeersupdates en OV-reisinformatie. Daarnaast kunt u met Google Maps gemakkelijk interessante bestemmingen vinden zoals restaurants, tankstations of winkels. 

Download voor iOS of Android

3. ANWB Onderweg

Brandstof is een van de grootste kostenposten bij het autorijden. Daarnaast verschillen ook de brandstofprijzen per benzinepomp enorm. Om zeker te weten dat u niet te veel betaalt, kunt u ANWB Onderweg gebruiken. Zo ziet u meteen waar u goedkoop kunt tanken. Daarnaast krijgt u ook informatie over de actuele verkeerssituatie, laadpalen en parkeertarieven.

Download voor iOS of Android

4. Parkmobile

Bent u op uw bestemming gekomen en hoeft u uw auto alleen nog maar te parkeren? Zeker in de stad valt dat niet altijd mee. Met Parkmobile ziet u niet alleen waar u in de buurt kunt parkeren, maar betaalt u ook met slechts één druk op de knop. Het voordeel van Parkmobile is dat u niet meer hoeft te betalen dan nodig is.

Download voor iOS of Android

5. Find my car

Vergeet u ook weleens na een dag shoppen waar uw auto staat? Vooral in de grote steden kan het soms een uitdaging zijn om uw auto terug te vinden. Met ‘Find my car’ kunt u na het parkeren de GPS-locatie van uw auto opslaan waardoor u precies kunt zien waar uw auto staat. 

Download voor iOS of Android
 

Blijf op de hoogte

Volg ons nu ook op LinkedIn en Twitter en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de mobiliteitsmarkt.

Blijf op de hoogte

Blijf ook op hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van autoleasing, mobiliteit en modern werkgeverschap.