Het ALD Mobility Experience Centre is een state-of-the-art ruimte, waar u op een interactieve manier kunt ontdekken wat mobiliteit voor uw bedrijf of organisatie betekent.

Alles over mobiliteit onder één dak

Heeft uw organisatie of bedrijf een frisse blik op mobiliteitsbeleid nodig? Of wilt u concrete zaken met betrekking tot het leasen van auto’s anders aanpakken of optimaliseren?

In het ALD Mobility Experience Centre vindt u alles over autoleasing en mobiliteit. Er zijn interactieve schermen waarop we video’s tonen met de laatste ontwikkelingen rondom thema’s als duurzaamheid, kostenbesparing of keuzevrijheid. Maar er is meer. In het ALD Mobility Experience Centre kunt u ook fysiek de nieuwste trends vinden op het gebied van mobiliteit. Zo hebben we er e-bikes, e-scooters en segways staan om even zelf uit te proberen. Ook vinden er regelmatig sessies plaats in het ALD Mobility Experience Centre over actuele onderwerpen. Kortom het ALD Mobility Experience Centre is een unieke plek waar u alles kunt vinden op het gebied van mobiliteit. U bent van harte welkom om langs te komen.

Wat betekent het ALD Mobility Experience Centre voor u? Bekijk het filmpje

Mobiliteitsadvies op maat

Hoe ziet uw huidige mobiliteitsbeleid eruit en wat zijn uw uitdagingen? Wilt u duurzaamheid stimuleren of juist meer keuzevrijheid voor uw werknemers bieden? Of wilt u kosten besparen voor uw bedrijf? Onze Smart Mobility Consultants helpen u graag bij het vinden van antwoorden op deze vragen. Zij zijn er niet om u een mobiliteitsoplossing te verkopen, maar gaan samen op zoek naar een oplossing die het beste bij u en uw bedrijf past. In een 2 uur durende interactieve sessie nemen we u mee op reis om uw huidige situatie in kaart te brengen en kijken we waar nog verbeterkansen liggen. Tijdens deze sessie maken we gebruik van de nieuwste interactieve technieken en onze unieke Mobility Game.

Wat biedt een bezoek aan het Mobility Experience Centre u?

  U bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit en leasing.
  U krijgt handvatten hoe kosten te besparen, CO2 te verlagen of de medewerkerstevredenheid te vergroten.
  Wij toetsen hoe uw autoregeling presteert ten opzichte van andere bedrijven in uw branche.
  U vindt antwoorden op al uw vraagstukken rondom de veranderende markt van mobiliteit.
  U krijgt een kant-en-klaar plan van aanpak hoe uw autoregeling te vernieuwen.

Heeft uw organisatie of bedrijf ook een frisse blik op mobiliteitsbeleid nodig? 

Vind u het interessant om een sessie bij te wonen in het ALD Mobility Experience Centre, maar heeft u na het lezen van de bovenstaande informatie nog vragen? Stel uw vraag dan aan één van onze Smart Mobility Consultants of kom vrijblijvend langs voor een demonstratie. Stel uw vraag door ons te bellen op +31 20 658 70 00 of stuur ons een mail naar info.nl@aldautomotive.com.

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van leasing en mobiliteit, kosten besparing, CO2 verlaging en/of het vergroten van medewerkerstevredenheid? Meld u zich aan voor onze nieuwsbrief en u weet wat er speelt in de mobiliteitsmarkt.

          

Bel ons
+31 20 658 70 00