Fiscaliteit 2017

Slim inspelen op de bijtelling

Slim inspelen op de bijtelling

In 2017 veranderen opnieuw de bijtellingsregels. Zo gelden er nog maar twee categorieen: 4 procent voor elektrische en waterstofauto’s en 22 procent voor de overige auto’s. Wat is de impact van deze maatregelen en hoe kunt u hier handig op inspelen? Meer weten over de veranderende bijtellingsregels? 

> Download whitepaper

 

 

Werkkostenregeling

Werkkostenregeling

Belangrikste speerpunten m.b.t. WKR

In 2015 is voor alle bedrijven in Nederland de Werkkostenregeling (WKR) van kracht. Dit is een fiscale regeling voor vergoedingen of verstrekkingen aan werknemers. De WKR heeft ook betrekking op mobiliteit, daarom heeft ALD Automotive de speerpunten voor u op een rij gezet. Meer informatie? Download ons whitepaper.

> Download whitepaper

 

 

Elektrisch rijden

Elektrisch rijden

7 stappen voor elektrische autoregeling

Er komen steeds meer modellen op de markt en met de toename in laadmogelijkheden is elektrisch rijden voor meer leaserijders een serieuze optie. ALD Automotive heeft een stappenplan opgesteld voor het opnemen van elektrische mobiliteit in uw autoregeling en uw mobiliteitsbeleid. Benieuwd geworden? 

> Download whitepaper

 

E-bike

ALD e-bike

De toekomst van het woon-werkverkeer

De ontwikkelingen in techniek en regelgeving op het gebied van duurzame mobiliteit gaan op dit moment razendsnel en wij houden u graag op de hoogte van de laatste trends. In dit whitepaper richten we onze schijnwerpers daarom op een misschien wel heel aantrekkelijk alternatief voor uw leaseauto.

> Download whitepaper

 

Modern mobiliteitsbeleid

5 voorwaarden mobiliteitsbeleid

Meer keuzevrijheid voor de werknemer

Tijden veranderen en dat lijkt de laatste decennia alleen maar sneller te gaan. Dat vergt andere zienswijzen op de mobiliteitsvraag van u en uw medewerkers. ALD Automotive onderkent dit en wijst u graag de weg. Lees meer ins ons whitepaper over de 5 voorwaarden voor een modern mobiliteitsbeleid.

> Download whitepaper