Een auto in combinatie met een Piaggio MP3 leasen? Dat kan met ALD 7 Wheel Lease.

Wat is ALD 7 Wheel Lease?

Met ALD 7 Wheel Lease combineert u een reguliere leaseauto met de Piaggio MP3 LT, een stabiele motorscooter met 3 wielen. Het biedt u een verrassend antwoord op actuele zaken als duurzaamheid, filedruk en efficiëntie. Overigens is het ook mogelijk om alleen de Piaggio MP3 te leasen zonder de auto.

Het bijzondere is dat beide voertuigen met een gewoon autorijbewijs (B-rijbewijs) bestuurd mogen worden. Daarnaast past de Piaggo MP3 motorscooter dankzij een lage CO2-uitstoot ook nog eens uitstekend binnen een duurzaam mobiliteitsbeleid. Met 7 Wheel Lease rijden uw medewerkers sneller, schoner, voordeliger, plezieriger, flexibeler, makkelijker en op een unieke manier van en naar het werk. 7 redenen voor 7 Wheel Lease.

Wat zijn de leasemogelijkheden?

ALD 7 Wheel Lease is een Operational Lease product waarbij er een Piaggio MP3 LT motorscooter en een auto kan worden geleased. Hierbij worden alle kosten gedekt in het maandelijkse leasebedrag, denk daarbij aan: verzekering, 24 uurs pechhulp, onderhoud, afschrijving, aanschaf, banden enzovoorts. De leasetermijnen zijn mogelijk vanaf 6- tot 24 maanden.

Voordelen Piaggio MP3 leasen in combinatie met een auto

  • Lagere CO2-uitstoot
  • Brandstofbesparing
  • Verminderde parkeerproblemen
  • Fiscaal gunstig
  • Keuzevrijheid voor de medewerker

Geen auto wél de Piaggio MP3 leasen

Wilt u alleen de Piaggio MP3 leasen en niet de auto? Uiteraard is dit ook prima mogelijk. Neem contact met ons op voor meer informatie over het leasen van een Piaggio MP3. Bekijk ook onze ALD 7 Wheel productinformatiepagina voor meer informatie over het leasen van een Piaggio MP3 motorscooter, de milieuvoordelen en kostenbesparing.

Bent u geïnteresseerd in het leasen van een auto en/of Piaggio MP3?

Neem dan contact op met onze leasing consultants via +31 20 658 70 00 of mail naar info.nl@aldautomotive.com. Heeft u een vraag? Stel deze dan ook via het contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bel ons
+31 20 658 70 00