Geef uw medewerkers een eigen mobiliteitsbudget bij het samenstellen van een mobiliteitspakket.

Mobiliteitsbudget en keuzevrijheid

Met een mobiliteitsbudget per maand heeft de medewerker zelf de keuze om zijn of haar persoonlijke vervoer, voor de komende contractperiode, zo optimaal mogelijk te benutten. Door de belangrijkste mobiliteitsvormen zoals openbaar vervoer, (fiets/scooter) en auto met elkaar te combineren, geven medewerkers een eigen invulling aan hun mobiliteitsbehoefte.

Mobiliteit op maat met één mobiliteitsbudget

Via de online services My ALD kunt u als werkgever online groepen aanmaken voor medewerkers en geeft u ze een individueel mobiliteitsbudget. Ook is het mogelijk om randvoorwaarden in te stellen, om bijvoorbeeld duurzaamheid te stimuleren. Met een door u vastgesteld mobiliteitsbudget kunnen uw medewerkers zelf hun mobiliteitspakket samenstellen. Denk hierbij aan een auto met een elektrische fiets of een gezinsauto met een mobiliteitskaart. Bij ALD free bepaalt u de voorwaarden, uw medewerker kiest.

Hoe werkt het samenstellen van een mobiliteitspakket? Bekijk het filmpje

Uw werknemers een eigen mobiliteitsbudget geven?

Uw vaste contactpersoon staat u graag te woord via +31 20 658 70 00 of mail naar info.nl@aldautomotive.com. Uw vragen kunt u ook gemakkelijk stellen via ons contactformulier. Voor meer informatie over ALD free, download ook de onderstaande documenten:

Bel ons
+31 20 658 70 00