Eenvoudig en voordelig mobiel parkeren waarbij u aan het einde van de maand afrekent.

Gemakkelijk mobiel parkeren

ALD Automotive biedt u als klant een aantrekkelijke parkeeroplossing waarmee u mobiel kunt parkeren. U start en stopt uw parkeeractie via uw mobiele telefoon en rekent af aan het einde van de maand. Bovendien betaalt u nooit meer dan nodig en hoeft u zich niet druk te maken over een aflopende parkeermeter, of het op zak hebben van voldoende kleingeld.

Bent u leaserijder of wilt u voor uw privéauto Parkmobile aanvragen?

Klik dan hier voor de registratiepagina. U kunt kiezen voor een abonnement (€ 2,00 per maand), of u kunt kiezen voor de abonnementsvrije oplossing (€ 0,25 per parkeeractie). De parkeerkosten worden maandelijks in rekening gebracht via een PDF-factuur.

Bent u wagenparkbeheerder?

Vraag dan Park-line via MTC aan via uw vaste contactpersoon. Dan ontvangt u van ALD Automotive een gespecificeerde factuur met daarop de tank- en parkeerkosten per kenteken opgesplitst.

Geïnteresseerd in zakelijk mobiel parkeren?

Wilt u meer informatie over de parkeeroplossingen of onze andere services? Neem dan contact met ons op via +31 20 658 70 00 of mail naar info.nl@aldautomotive.com. U kunt uw vraag ook stellen via het contactformulier.

 

Bel ons
+31 20 658 70 00