Flexibel leasen met ALD switch? Hiermee kun je als leaserijder vier keer per jaar switchen naar een ander vervoersmiddel.

ALD switch is optimaal als u flexibel wilt leasen

Is het invoeren van een mobiliteitsbudget nog een stap te ver voor uw wagenpark, maar wenst u wel een optimale flexibiliteit binnen het leasecontract? Of bent u benieuwd hoe u het wagenpark kunt verduurzamen, zonder aan keuzevrijheid in te leveren? Dan biedt flexibel leasen met ALD switch uitkomst; een extra module die u eenvoudig toevoegt aan het bestaande leasecontract.

Naast de gewone leaseauto krijgt de leaserijder de beschikking over een ALD switch ‘huurtegoed’, dat op ieder gewenst moment ingezet kan worden. Denk daarbij aan een stationwagen, cabrio of busje. Zo kun je het hele jaar compact en zuinig rijden, maar ook tijdelijk voor een grotere auto kiezen, bijvoorbeeld als je op vakantie gaat.

Wat zijn de mogelijkheden als het aankomt op flexibel leasen?

Flexibel leasen met ALD switch is een Operational Lease product waarbij de leaserijders 4 keer per jaar kunnen switchen naar een ander vervoersmiddel. Alle kosten worden gedekt in het maandelijkse leasebedrag, denk daarbij aan: verzekering, 24 uurs pechhulp, onderhoud, afschrijving, aanschaf, banden enzovoorts.

De leasetermijnen zijn mogelijk vanaf 6- tot 24 maanden. De leaserijder kan zelf zijn vervoersmiddel reserveren op het moment dat hij dit nodig heeft. Daarnaast geldt voor ALD switch een maximum van 150 kilometer per dag.

Wat zijn de voordelen van flexibel leasen?

  • Medewerker tevredenheid: geeft extra flexibiliteit aan de leaserijder
  • Milieu: verlaagt de dagelijkse impact op het milieu doordat het hele jaar ‘kleiner’ kan worden gereden
  • Kostenverlaging: effectieve oplossing in het geval van vloot downsizing (minder brandstofverbruik en minder CO2-belasting)

Bekijk de productflyer van ALD switch voor meer informatie over flexibel leasen.

Wilt u meer weten over flexibel leasen?

Neem dan contact op met onze leasing consultants via +31 20 658 70 00 of mail naar info.nl@aldautomotive.com. Heeft u vragen? Gebruik dan ook ons contactformulier en we nemen z.s.m. contact met u op.

Bel ons
+31 20 658 70 00