Kies de slimste weg. Lease een auto én een elektrische scooter.

Keuzevrijheid door het leasen van een elektrische scooter naast de auto

In Nederland maken we flink wat kilometers, vooral van en naar ons werk. 40% van alle woon-werkverkeer is minder dan 15 kilometer. Dan is de keuze voor de auto niet altijd vanzelfsprekend. Wij kijken verder dan alleen de auto als vervoermiddel.

Daarom introduceert ALD Automotive 6 Wheel Lease. Meer wielen, meer mobiliteit, meer (keuze)vrijheid. Met 6 Wheel Lease, leaset u naast de auto, ook een elektrische scooter. Dat geeft u de mobiliteit om te kiezen. De elektrische scooter is ideaal voor korte ritten, het vermijden van files en is bovendien handig met parkeren. De auto is sneller en comfortabeler bij meer kilometers. Kies ook de slimste weg!

Wat zijn de leasemogelijkheden?

ALD 6 Wheel Lease is een Operational Lease product waarbij er een elektrische scooter en een auto kan worden geleased. Hierbij worden alle kosten van de auto en de elektrische scooter gedekt in het maandelijkse leasebedrag, denk daarbij aan: verzekering, 24 uurs pechhulp, onderhoud, afschrijving, aanschaf, banden enzovoorts.

Wat zijn de voordelen van het leasen van een elektrische scooter én een auto?

  • Alternatief voor reiskosten al dan niet met eigen bijdrage
  • Makkelijk switchen tussen auto en elektrische scooter
  • Time management
  • Inzetbaar niet leaseauto gerechtigde
  • Unieke oplossing voor uw mobiliteitsbudget

Geen auto maar wél de elektrische scooter leasen?

Wilt u alleen de elektrische scooter en niet de auto? Uiteraard is het ook mogelijk om alleen de e-scooter te leasen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Geïnteresseerd in het leasen van een auto en/of elektrische scooter?

Neem dan contact op met onze leasing consultants via +31 20 658 70 00 of mail naar info.nl@aldautomotive.com. U kunt uw vraag ook stellen via het contactformulier.

Bel ons
+31 20 658 70 00