Wilt u een elektrische fiets leasen? De ALD e-bike is met een topsnelheid van 45 km/u een écht mobiliteitsalternatief naast de leaseauto.

Zakelijk een elektrische fiets leasen voor woon-werkverkeer

De elektrische fiets – ook wel e-bike genoemd - van ALD Automotive is een elektrisch aangedreven fiets met een zogenoemde trapondersteuning. Door middel van een elektromotor in de trapas kan de berijder zonder al te veel moeite 25 km/u rijden. Het verschil tussen een scooter, snorfiets en een e-bike is dat de berijder wel degelijk zelf moet trappen wat goed is voor de gezondheid van de werknemer. De elektrische fiets van ALD Automotive is daarnaast een high-speed e-bike waarmee u een maximale snelheid kunt bereiken van 45 km/u. 

Een elektrische fiets leasen voor een duurzame levensstijl

Er zijn steeds meer mensen die kiezen voor een duurzame levensstijl. Ook bij bedrijven staat duurzaam ondernemen hoog op de lijst. Auto’s worden schoner en zuiniger, maar uiteindelijk zijn alleen de auto’s zonder een verbrandingsmotor echt schoon. Vooral wanneer de opwekking van energie op een duurzame wijze gebeurt. Een elektrische fiets is daarentegen een schone vorm van vervoer en daarnaast levert het een belangrijke bijdrage aan het terugdringen van de CO2-uitstoot en het vermijden van extra files.

Een elektrische fiets leasen voor gezonde en fittere medewerkers

Naast het feit dat u met een elektrische fiets ook op brandstof, onderhoud en parkeergeld kunt besparen, levert het u ook nog fitte medewerkers op. De berijder moet namelijk nog steeds zijn lichaamskracht gebruiken om vooruit te komen, omdat de elektromotor slechts aanvullende kracht levert. Dit komt uiteindelijk de gezondheid én de conditie van de werknemer ten goede.

Bekijk nu onze Stromer ST1 en ST2 aanbiedingen

       

 

Wat zijn de voordelen van het leasen van een elektrische fiets?

  Bespaar kosten op brandstof, onderhoud en parkeergeld
  Levert u fittere en gezondere medewerkers op
  Aanzienlijke vermindering van de CO2 uitstoot
  De elektrische fiets is een van de schoonste vormen van vervoer
  Kan bijdragen aan oplossing van het fileprobleem 

 

Meer weten over de e-bike? Lees dan ook ons whitepaper.

Hieronder leest u een preview van het e-bike whitepaper. Wilt u meer weten over de voordelen en regelgeving rondom de e-bike of hoeveel kosten u bijvoorbeeld jaarlijks kunt besparen als u een elektrische fiets leaset? Download dan gratis het volledige whitepaper. 


 

Bent u geïnteresseerd in het leasen van een elektrische fiets?

Vraag dan een offerte aan of stel uw vraag via ons contactformulier. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen via +31 20 658 70 00. Overweegt u om een e-bike te leasen dan is het ook goed om te weten dat er ook diverse regionale subsidieregelingen voor elektkrische fietsen actief zijn. Wij zetten er 3 op een rij.

Bel ons
+31 20 658 70 00