ALD choice: een nieuwe manier van leasen

ALD choice is een compleet nieuwe manier van leasen waarbij meerdere bedrijven gebruik maken van één groot wagenpark.

Wat is ALD choice?

Het is een mobiliteitsoplossing waarbij u de inkoop en keuze van voertuigen aan ons uitbesteedt. U bespaart hierdoor niet alleen flink op de kosten, maar uw leaserijders hebben ook absolute keuzevrijheid.

Betalen per medewerker

Bij ALD choice betaalt u een vast bedrag per medewerker en niet per auto. Zo kunt u optimaal uw kosten beheren en heeft u geen hercalculaties of andere onverwachte kosten. U weet precies waar u aan toe bent.

Digitale leaseshowroom

Kiest u voor ALD choice, dan krijgen uw medewerkers toegang tot een digitale showroom. Afhankelijk van de categorie ziet de medewerker direct uit welke auto’s hij of zij kan kiezen. De showroom wordt bovendien frequent ververst met nieuwe en jonggebruikte automodellen met gunstige bijtelling. Er is volop keuze en flexibiliteit in contractduur.

Outsourcing

Met ALD choice nemen wij het operationele beheer van uw wagenpark volledig over. En omdat alleen die auto’s worden aangeboden die binnen het budget passen, zijn individuele validaties van lease offertes niet langer nodig. Dat scheelt u een hoop werk.

Omdat wij de ALD choice auto’s groot kunnen inkopen, profiteert u van gunstige tarieven, terwijl de werknemers meer keuze hebben, zowel in looptijd als merk/model. Het is een nieuwe manier van leasen waarmee u kostenbesparing en keuzevrijheid voor uw medewerkers kunt combineren.

Hoe werkt ALD choice?

Heeft u interesse in ALD choice voor uw wagenpark?

Vraag dan nu een offerte aan. Uw vaste contactpersoon staat u ook graag te woord via +31 20 658 70 00 of mail naar info.nl@aldautomotive.com. Uw vraag kunt u ook stellen via ons contactformulier.

Bel ons
+31 20 658 70 00

Blijf op de hoogte

Volg ons

Blijf ook op hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van autoleasing, mobiliteit en modern werkgeverschap.