Denkt u aan zakelijk auto huren? Met onze Rental Services krijgt u snel een huurauto voor tijdelijk vervoer.

Zakelijk auto huren voor een korte of lange termijn

Of u nu direct een auto nodig heeft voor uw medewerker of op zoek bent naar een vervangende auto bijvoorbeeld omdat uw leaseauto nog in bestelling is; met onze Rental Services heeft u de mogelijkheid om voor een korte(re) periode gebruik te maken van een ruim aanbod direct leverbare huurauto’s. Dit zijn zeer jonge auto’s met een lage kilometerstand. Ons pakket hebben wij onlangs verder uitgebreid met zeer gunstige shortlease- en voorlooptarieven.

Wij bieden u de volgende drie oplossingen:

Zakelijk auto huren vanaf één dag

Heeft u voor een korte periode een auto nodig, dan geniet u met een huurauto maximale flexibiliteit, zonder ingewikkelde voorwaarden. U kunt snel beschikken over een huurauto en kunt dit huurcontract op ieder gewenst moment beëindigen.

Voorloopauto – Overbruggingsperiode

Wanneer u een leasecontract bij ons heeft afgesloten, dan kunt u gebruik maken van ons voorlooptarief. Hierbij krijgt u de mogelijkheid om tegen een extra gunstig tarief gebruik te maken van een voorloopauto.

ALD Short Lease

Met ALD Short Lease kunt u een auto leasen voor een korte termijn. Shortlease is een leasevorm tussen een Operational Lease en een huurovereenkomst in. U profiteert van de gunstige tarieven van een leasecontract en de kortere looptijd van een huurovereenkomst. Een Shortlease overeenkomst sluit u af vanaf 6 maanden tot 12 maanden. Lees meer over onze shortlease dienst.

Welke oplossing u ook kiest, bij ALD Rental Services bent u altijd verzekerd van een representatieve auto tegen de meest gunstige voorwaarden.

Geïnteresseerd in zakelijk auto huren?

Neem dan contact met ons op via +31 20 658 30 80 of mail naar nl.rental@aldautomotive.com. Vul ook ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bel ons
+31 20 658 70 00