Een elektrische auto leasen voor zakelijk gebruik? Wij bieden u een totaaloplossing voor elektrisch rijden, laden en afrekenen.

Uw one-stop-shop voor het leasen van een elektrische auto

Zo kunt u optimaal en zonder zorgen van de voordelen van elektrisch rijden genieten. Zakelijke bestuurders die een elektrische auto leasen bij ons, hebben slechts één aanspreekpunt en krijgen optimale inzage in de kosten die met elektrisch rijden gepaard gaan. Dat is wel zo overzichtelijk.

Zakelijk een elektrische auto leasen? Kijk wat wij u bieden:

  • Laadpunt, thuis op de oprit van uw leaserijder of bij u op kantoor.
  • Laadpas, of een combinatie laad-tankpas om uw privé laadpunt te activeren, uw auto op te laden bij openbare laadpunten of brandstof te tanken.
  • Aanvullende mobiliteitsdiensten zoals een vervangende auto voor de vakantie of NS-Business Card.

Met een laadpunt op het werk en thuis gaat het opladen van het voertuig vele malen sneller en veiliger. Het installeren van een laadpunt is al mogelijk vanaf €30 per maand, gebaseerd op 48 maanden. 

Elektrische oplaadpunten

Bekijk hieronder de elektrische oplaadpunten voor uw auto.

Ook een elektrische auto leasen? Neem dan contact met ons op.

Neem dan contact met ons op via +31 20 658 70 00 of mail naar info.nl@aldautomotive.com. Heeft u een vraag? Dan kunt u deze ook stellen via ons contactformulier. Wilt meer informatie over elektrisch leasen? Download dan ook de onderstaande documenten.

Bel ons
+31 20 658 70 00